Hvordan får jeg adgang til administratordelen (Indstillinger og vedligeholdelse) i SuperOffice CRM?

Hvordan får jeg adgang til Administratordelen (Indstillinger og vedligeholdelse) i SuperOffice CRM?

For at kunne få adgang til Indstilling og vedligeholdelse skal din SuperOffice bruger høre til den brugergruppe, der har administrationsfunktionelle rettigheder. Se denne FAQ for at lære mere om, hvordan du konfigurerer adgangsrettigheder i din SuperOffice.

Når du som bruger har de nødvendige rettigheder, kan du få adgang til Administratordelen ved at klikke på knappen  i øverste højre hjørne af SuperOffice skærmen og vælge Indstillinger og vedligeholdelse i drop-downmenuen.

Bemærk!

1. Fra SuperOffice 8 er hele Administratormodulet webbaseret (kun tilgængeligt via browseren). Læs hjælpefilen for at få mere information. Hvis du bruger SuperOffice Windows-version, skal du for at få adgang til Administratormodulet have webadgang til SuperOffice.

2. For at lære at bruge Administratormodulet i SuperOffice CRM, kan du se vores videoer eller artikler

3. URL-eksemplerne for at få adgang til Administratormodulet er:
  • For Onsite: [Din installationswebadresse] admin / default.aspx?
  • For Online: https://online.superoffice.com/??YourCustIDachte/admin/default.aspx?

Hvis du ikke kender URL'en til din SuperOffice webinstallation, skal du kontakte din virksomheds IT-ansvarlige.