Hvordan konfigurere jeg manuelt Mail Link i Outlook?

Jeg kan ikke arkiver fra Outlook og Outlook åbner ikke når jeg trykker på Indbakke i SuperOffice. Jeg har installeret Web Tools og Mail Link, hvad kan der være galt og hvordan kan jeg fikse det?

Hvis du oplevede ændringer i dit computermiljø (OS eller browseropdateringer, ny browser, ny computer osv.) Kan det forårsage, at Mail Link-konfigurationen er gået tabt.

Først og fremmest skal du sikre dig, at både MS Office (Outlook) og SuperOffice Web Tools er installeret lokalt på computeren. Du skal finde begge disse applikationer i afsnittet Kontrolpanel, Programmer og funktioner.

Har du allerede Web Tools intalleret så kan op opsætte Mail Link ved at følge disse to trin:

Trin 1: Opsæt indstillingerne i SuperOffice CRM

Trin 2: Opsæt indstillingerne i Outlook

Trin 1: Opsæt indstillingerne i SuperOffice CRM

1. Klik på  Personlige indstillinger ikonet øverst i højre hjørne og vælg Lokale indstillinger fra dropdown menuen.

2. Vælg Microsoft Outlook som E-mail client og tryk OK.

3. Sørg for at der står  SuperOffice Web Tools er installeret. hvis der ikke gøre det skal du have den installeret.

Trin 2: Opsæt indstillingerne i Outlook

1. Klik på pilen i SuperOffice Ribbon i din Outlook menu, det vil åbne indstilingsmenuen
  2. Klik på SuperOffice-konto (1), vælg SuperOffice CRM (Webklient) (2), klik på pilen ved siden af ​​Avancerede indstillinger og i URL til SuperOffice CRM-felt kopier du din SuperOffice CRM-URL-adresse.

3. Indtast dit login navn til SuperOffice CRM i User name feltet. Klik på Test Connection

4. Indtast SuperOffice brugernavn og adgangskode i dialogboksen Mail Link til at klikke på OK

Bemærk! Når du har fået en dialog, der bekræfter, at Forbindelse lykkedes, skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode igen for at  oprette en fast forbindelsen.

Mere information:

FAQ: What do I do when SuperOffice Ribbon is not visible in my Outlook Ribbon?

FAQ:  How to download and install Web Tools?