Introducing a new Customer Center experience Learn more

Hvordan tilføjer jeg en SuperOffice Chat rude på min hjemmeside?

Hvordan tilføjer jeg en SuperOffice chat-rude på en hjemmeside?

For at få SuperOffice Chat-ruden aktiveret på din hjemmeside, må du gøre to ting, følg venligst nedenstående trin for at gøre det:

Trin 1. Konfigurer SuperOffice Chat-kanal

Trin 2.  Tilføj JavaScript'et i dit hjemmeside Content Management system


Trin 1. Konfigurer SuperOffice Chat-kanal

  1. Log ind i Indstillinger & vedligehold
     
  2. Vælg Chat (1) til venstre i menuen, derefter opret en chat-kanal eller vælg en der er blevet oprettet tidligere (2) og klik Vis (3). Dette vil generere en script-kode, som du skal kopiere og gemme.


     

Step 2. Tilføj JavaScript'et til din hjemmeside Content Management System.

Denne FAQ viser, hvordan du indsætter en chat-rude på hjemmesiden, som styres af WordPress. Trinene er de samme for alle andre content management systemer som Joomla, Weebly, Drupal, Episerver, Shopify, PrestaShop, etc.

  1. Log ind i Administratorpanelet og gå til det område, hvor du kan redigere eller tilføje HTML kode. I WordPress klikker du på Appearance og Editor områderne.

  2. Placer JavaScript'et i sideoverskriften, hvis du ønsker, at chat-ruden skal vises på alle sider. Hvis du kun ønsker at chat-ruden skal vises på bestemte sider, placeres JavaScript'et kun på overskriftdelen på de valgte sider. Når du er færdig med at redigere din side-kode klik Update file.

    Bemærk! 
    DEFER parametren sikrer at dette script ikke blokkerer indlæsning af side. Script'et vil køre, når siden er færdig med at indlæse.

  3. Åben din hjemmeside eller opdater din hjemmeside, hvis den allerede er åben. SuperOffice Chat-ruden er nu tilgængelig i nederste højre hjørne af din skærm og er klar til brug.



Mere information:

Video: How to set up and configure the Chat widget in SuperOffice CRM 9

Video: How to add the Chat widget to your website in SuperOffice CRM 8

Users Guide: How to get started with SuperOffice Chat

FAQ: How do I brand my chat widget layout?

Forum: Publish SuperOffice Chat through Google Tag Manager