Hvordan ændrer jeg en glemt adgangskode i SuperOffice Onsite?

Hvordan ændrer jeg mit glemt kodeord på SuperOffice Onsite?

Der er 3 måder, du kan ændre din SuperOffice-adgangskode:

Skift det selv.

Hvis du bruger SuperOffice Web version:
  1. Klik på ikonet fra topmenuen  og vælg Skift adgangskode.

2. Indtast dit gamle kodeord, nyt kodeord, gentag ny adgangskode, og klik på OK.

Hvis du bruger SuperOffice Window version:
  1. Klik på File-knappen og vælg Skift adgangskode.

2. Indtast dit gamle kodeord, nyt kodeord, gentag ny adgangskode, og klik på OK.

Spørg din SuperOffice systemadministrator om at ændre adgangskoden til dig.
  1. Spørg dit SuperOffice system Administrator login til Administrator modul (Indstilling og vedligeholdelse).

2. Gå til fanen Brugere og klik på fanen Associerede. Herefter valgte brugeren, hvis kodeord skal ændres / nulstilles:

3. Fjern adgangskoden fra Log på med felt og indtast en ny adgangskode, og klik på Gem knappen for at afslutte handlingen.

4. SuperOffice lagrer ikke disse oplysninger, så det kan ikke leveres på forespørgsel.

5. Nu skal du kunne logge ind med denne nye adgangskode.

Log ind på SuperOffice med systembrugeren for at ændre adgangskoden

Hvis du skal nulstille et kodeord til den eneste administratorbruger af SuperOffice, skal du logge ind på administratormodulet med Systembruger. Systembrugers legitimationsoplysninger findes i Teknisk installationsdokumentation.

Mere information:

FAQ: How do i create a new user in SuperOffice.

FAQ: What to do when I get an error "An error occurred while opening the database" when logging in to SuperOffice?