Hvordan får jeg en liste over alle mine Firmaer eller Personer i SuperOffice CRM

Jeg ønsker at se alle mine firmaer og kontaktpersoner ét sted. Hvordan laver jeg sådan en liste i SuperOffice CRM?

Please follow this FAQ, if you use SuperOffice Online, SuperOffice Onsite 9 or newer version.

For at få en liste over alle over alle dine firmaer og kontaktpersoner i SuperOffice CRM kan du benytte udvalg. I nedenstående eksempel viser vi, hvordan du gør i to trin:

Trin 1. Få en liste over alle dine firmaer

Trin 2. Få en liste over alle dine kontaktpersoner

Trin 1. Få en liste over alle dine firmaer

For at få en liste over alle dine firmaer i SuperOffice CRM kan du følge nedenstående trin:

1. Opret et nyt udvalg, tjek denne artikel for at lære hvordan.

2. Vælg udvalgstype Firmaer/personer i feltet Udvalg af, og gem. Klik på +Add i et nyt udvalgsvindue og tilføj et Firmafelt "Vores kontakt - Aktiv bruger" som et kriterium for udvalget.

Trin 2. Få en liste over alle dine kontaktpersoner

For at få en liste over alle dine kontaktpersoner i SuperOffice CRM:

1. Opret et nyt udvalg, tjek denne artikel for at lære hvordan.

2. Vælg at det skal være et udvalg af Firmaer/Personer og klik +Add i udvalgsvinduet.

3. Tilføj to kriterier i udvalget.

1. Feltet Person - ​​Begynder med "%" tegn.

2. Firmafeltet "Vores kontakt - aktiv bruger" som udvalgskriterium

4. Dette udvalg vil give dig en liste over alle kontaktpersoner fra dine firmaer i SuperOffice.

Bemærk!  Hvis du vil se mere information om firmaer i udvalgsretultater, kan du tilpasse konfigurationen af kolonner. Tjek denne FAQ for at se, hvordan du gør.

Mere information:

Video: How to use the “Filter” function to make perfect selections in SuperOffice

Video: Use SuperOffice Selections to fulfill your sales objectives - SuperOffice 8