Hvordan importerer jeg kontakter uden at forbinde dem til et firma i SuperOffice CRM?

Jeg vil importere en excel-fil med kontakter, der ikke hører til noget selskab. Hvordan gør jeg det?

Bemærk!

1. SuperOffice-bruger, der udfører kontaktimport, skal have en rolle, der har datarettigheder tildælt, som gør det muligt at oprette og / eller opdatere kontakter. Tjek venligst denne FAQ for mere information.

2. For at importere kontakter uden en firmaforbindelse til SuperOffice CRM, skal du indstille præferencen "Obligatorisk virksomhed på kontakt" til "Nej". Tjek venligst denne FAQ for mere information.

3. Import kan ikke fortrydes. Derfor anbefaler vi, at du opretter en database-sikkerhedskopi, inden du foretager store dataopdateringer. Hvis SuperOffice er installeret på stedet, bedes du henvise til denne FAQ, der forklarer, hvordan du gør det. Hvis du bruger SuperOffice Online, behøver du ikke at gøre noget ekstra, da sikkerhedskopier oprettes automatisk.

Følg nedenstående trin for at importere kontakter uden at forbinde dem til et firma:

1. Forbered en importfil, der indeholder nye kontakter. tjek denne artikel for tips til forberedelse af importfilen.

2. Vælg Import (1) i menuen Navigator til venstre i Indstillinger og vedligeholdelse, vælg derefter Personer (2) og klik på ikonet Excel (3).

3. I det næste trin, upload din Excel-fil i dialogboksen Upload fil.

4. Vælg SuperOffice-felterne for kolonnerne i din importfil. Du behøver ikke at gøre dette for de kolonner, du ikke vil importere.

5. Klik på Konfigurer importindstillinger (1) og i dialogboksen Importer indstillinger ved siden af ​​Hvis der ikke er noget firmanavn, skal du vælge Importer kontakter uden firma (2). Foretag andre justeringer om nødvendigt, og klik på Gem (3).

6. Hvis du er tilfreds med opsætningen, skal du klikke på Næste

7. I det næste trin vil du se en forhåndsvisning af importen, kontrollere, om alt er korrekt, og klik på knappen Importer for at afslutte importen.

8. Skærmbilledet med importresultat vises. Klik på Gå til valg af nye firmaer / kontakter for at åbne et udvalg af importerede kontakter.

9. Hvis du skal foretage justeringer af de importerede kontakter, kan du nemt gøre det fra et valg ved hjælp af Bulk-opdateringsfunktionen

Mere information

Video: How to import contacts to SuperOffice 8.0

FAQ: Why is the “Number” field not allocated automatically during the import of companies/contacts?