Hoe krijg ik toegang tot Admin module in SuperOffice CRM?

Om toegang te krijgen tot Instellingen en Onderhoud moet je SuperOffice-gebruiker tot een gebruikersgroep behoren, die over functionele beheerdersrechten beschikt. Raadpleeg deze FAQ voor meer informatie over het configureren van toegangsrechten in jouw SuperOffice-omgeving.

Wanneer jouw gebruiker de benodigde rechten heeft, kun je toegang krijgen tot de adminmodule door op de knop  in de rechterbovenhoek van het SuperOffice-scherm te klikken en Instellingen en onderhoud te selecteren in de vervolgkeuzelijst.

Let op!

1. Vanaf SuperOffice 8 is de volledige adminmodule webgebaseerd (alleen toegankelijk via de browser). Lees de help-index voor meer informatie. Als je de Windows-versie van SuperOffice gebruikt, moet je webtoegang tot SuperOffice hebben om toegang te krijgen tot de adminmodule.

2. Als je wilt leren hoe je de adminmodule in SuperOffice CRM gebruikt, kunt je onze video's of artikelen raadplegen.

3. De URL-voorbeelden voor toegang tot de beheermodule zijn:
  • Voor Onsite: [jouw installatie-URL]admin/default.aspx?
  • Voor online: https://online.superoffice.com/[jouwCustID]/admin/default.aspx?

Als je de URL naar jouw SuperOffice Webinstallatie niet weet, neem dan contact op met de IT van je bedrijf.