Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe in SuperOffice?

Hoe voeg je een nieuwe gebruiker toe in SuperOffice Online?

Volg deze FAQ als je SuperOffice Online of SuperOffice
Onsite 8.5 R11 of een nieuwere versie gebruikt.

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen, moet je:

1. Ingelogd zijn als SuperOffice-beheerder. Klik hier voor meer informatie over toegang tot de administratiemodule.

2. Genoeg SuperOffice-licenties hebben. Een nieuwe licentie kan worden besteld bij je SuperOffice-accountbeheerder. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Volg de onderstaande stappen om een nieuwe SuperOfficegebruiker toe te voegen:

1. Klik op Gebruikers in het navigatiemenu aan de linkerkant.

2. Klik op Toevoegen in de balk onder de lijst met gebruikers.

3. Het dialoogvenster Persoon wordt geopend. Vul de informatie over de gebruiker in. Het is belangrijk dat zowel de Voornaam als de E-mail velden worden ingevuld met de juiste informatie. Klik op Opslaan nadat je klaar bent met het invullen van de vereiste velden.

4. Selecteer Actieve gebruiker (geen voormalige werknemer) en stel een wachtwoord in voor de gebruiker.

5. Selecteer de rol van de gebruiker uit het dropdownmenu van Rol en doe hetzelfde voor Primaire groep. Je kunt ook Andere groepen toevoegen. Lees deze FAQ (Engels) om meer te leren over het doel van deze groepen.

6. Selecteer een gebruikersplan onder de Licentiegegevens en klik dan op Opslaan.

7. De gebruiker kan nu inloggen in SuperOffice CRM met het e-mailadres en het wachtwoord dat je gecreëerd hebt.

Meer informatie:

Video: How to add a new user in the administrator module - SuperOffice 8

Video: How to easily set up users in SuperOffice Service - SuperOffice 8

FAQ: How do I create a new SuperOffice user from Active Directory user?

TechDoc: How to set up and configure SuperID with IDP for your site

FAQ: How do I configure what information the users of our company can access in SuperOffice CRM?