Hoe krijg ik een overzicht van al mijn bedrijven of contacten in SuperOffice?

Ik wil al mijn bedrijven en contactpersonen op één plek zien. Hoe doe ik dat in SuperOffice?

Please follow this FAQ, if you use SuperOffice Online, SuperOffice Onsite 9 or newer version.

Om een overzicht te krijgen van al je bedrijven en contacten in SuperOffice kun je selecties gebruiken. In het onderstaande voorbeeld leggen we stap voor stap uit hoe je dit doet:

Stap 1. Krijg een overzicht van al je bedrijven

Stap 2. Krijg een overzicht van al je contacten

Stap 1. Krijg een overzicht van al je bedrijven

Volg de onderstaande stappen om een overzicht te krijgen van al je bedrijven in SuperOffice CRM:

1. Maak een nieuwe selectie.

2. Klik op +Toevoegen in een nieuw selectievenster en voeg het bedrijfsveld Onze contactpersoon - Huidige gebruiker als criterium aan de selectie toe.

Stap 2. Krijg een overzicht van al je contacten

Om een overzicht te krijgen van al je contacten in SuperOffice CRM:

1. Maak een nieuwe selectie.

2. Kies voor een selectie van Bedrijven/personen en klik op +Toevoegen in het selectievenster.

3. Voeg twee criteria toe aan de selectie:

1. Persoonsveld Persoon start met %.

2. Bedrijfsveld Onze contactpersoon - Huidige gebruiker.

4. Deze selectie geeft je een overzicht van alle contacten van je bedrijven in SuperOffice.

Let op!  Als je meer informatie over de bedrijven in de selectieresultaten wilt zien, raden we je aan de kolomconfiguratie aan te passen. In deze FAQ wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit doet: How do I configure section tab columns in SuperOffice CRM?

Meer informatie:

Video: How to use the “Filter” function to make perfect selections in SuperOffice

Video: Use SuperOffice Selections to fulfill your sales objectives - SuperOffice 8