Wat moet ik doen als ik een groot aantal gegevens niet kan exporteren vanuit SuperOffice CRM Onsite?

Ik wil een groot aantal gegevens vanuit SuperOffice CRM Onsite exporteren naar Excel, maar ik krijg een melding over de exportlimiet. Hoe verhoog ik deze exportlimiet?

De standaard exportlimiet voor SuperOffice Onsite Sales & Marketing is ingesteld op 10.000 rijen. Als je deze limiet wilt verhogen, moet het SuperOffice web configuratiebestand worden aangepast. Wij raden aan deze instructies door te sturen naar uw SuperOffice of IT-verantwoordelijke:

1. Zoek en open het SuperOffice web.config bestand. Normaal gesproken bevindt dit bestand zich in de SuperOffice Web-installatiemap.

2. Navigeer naar het <Client> gedeelte en voeg een nieuwe rij toe: <add key="ExportPageSize" value=" xxx " /> In plaats van xxx voeg je het aantal rijen toe dat je wilt exporteren.

3. Sla het bestand op. Het kan nodig zijn de applicatiepool te recyclen voordat de wijziging effect heeft.