Støtter SuperOffice CRM integrasjon med Office 365 og hvordan kan jeg begynne å bruke den?

Støtter SuperOffice CRM integrasjon med Office 365 og hvordan kan jeg begynne å bruke den?

Office 365 er merkenavnet Microsoft bruker for en gruppe av programvare og tjenester abonnementer. Noen av Office 365-programvare og service tilbud kan integreres med Superoffice CRM. Nedenfor er de mest populære Office 365-abonnement *:
Nedenfor finner du en forklaring på hvordan hver av de beskrevne Office 365-abonnement kan integreres med Superoffice CRM.

Office skrivebord applikasjoner

Office skrivebord applikasjoner kan være integrert med både SuperOffice Online og Onsite. Det lar deg:
  1. Opprette, redigere og lagre Word, Excel og PowerPoint dokumenter.  Opprette og sende e-poster ved å bruke Outlook direkte via SuperOffice i tillegg til arkivering av e-poster fra Outlook til SuperOffice CRM. For å få denne funksjonaliteten må du installere Superoffice Webtools, vennligst sjekk denne FAQ som forklarer hvordan det gjøres.

2. Synkronisere avtaler, oppgaver og kontakter mellom Outlook og SuperOffice. For å få denne funksjonaliteten du trenger å installere en av synkronisering løsninger fra partneren til Superoffice - Infobridge. Lær mer om synkronisering alternativer her.

Merk! Du bør sørge for at SuperOffice versjonen er kompatibel med Microsoft Office-versjon du vil bruke. Les denne FAQ for å lære mer om det.

Office mobile applikasjoner

Office mobile applikasjoner kan integreres med både Superoffice CRM Online og Onsite via Superoffice mobil - Pocket CRM. Den lar deg opprette, redigere og lagre Word, Excel og PowerPoint-dokumenter. Du kan også opprette og sende e-post ved hjelp av Office 365 e-postkonto i Pocket CRM. For å få denne funksjonaliteten du trenger å installere Pocket CRM. Les denne FAQ for å lære mer om det.

Lagring og deling på nettet og Office Online Apps:

Office Online Apps og dokumenter lagret i Office 365 i skyen kan integreres med Superoffice CRM Online via app. For å få denne funksjonaliteten du trenger å installere Office 365 Integration app fra Superoffice Appstore. For å kunne arkivere e-post fra Outlook til SuperOffice CRM, må du installere  SuperOffice for Outlook.

Merk!  Office 365 integrasjon støttes ikke av Superoffice CRM Onsite.

Online / lokalt hostet Exchange:

Du kan integrere e-postkontoer med Superoffice Innboks og Service modulen.

Les denne FAQ How to start using Microsoft Office 365 with SuperOffice Inbox?

Les denne artikkelen om Hvordan kan jeg opprette e-postbokser i Service?

Mer informasjon

Doc: Microsoft 365 and Google Workspace document integration in SuperOffice CRM