Hvordan bruker jeg malvariabler for å automatisk sette inn informasjon fra SuperOffice i en dokumentmal?

Hvordan bruker jeg malvariabler for å automatisk sette inn informasjon fra SuperOffice i en dokumentmal?

For å kunne bruke informasjon fra SuperOffice CRM i dokumentene, som du genererer fra SuperOffice, må du opprette en dokumentmal med malvariabler. Vennligst sjekk denne artikkelen for å lære hvordan du oppretter en ny dokumentmal. For å finne en liste over alle malvariabler som kan brukes i dokumenter, sjekk denne hjelpefilen.

Her er noen tips som er viktig å vite når du oppretter en ny dokumentmal:

1. Når du legger til en variabel, anbefaler vi å starte med å lage sløyfeparentes{}, deretter sette inn en variabel. For eksempel for å få fullt navn på kontakten må du skrive inn {attn}.

2. Når du vil bruke en variabel i det brukerdefinerte feltet, må du først finne et variabelnavn. For å finne variabelen åpne Innstillinger og vedlikehold, klikk på Felt (1), velg den riktige fanen (2) der feltet er opprettet. Finn feltnavnet i listen, dobbeltklikk for å åpne det og nederst i dialogboksen finner du navnet (3) på variabelen.

Nederst i dialogboksen finner du malvariabelnavnet (4) for informasjonen som er lagret i dette feltet.

Merk! Hvis malvariabelen av en eller annen grunn ikke fungerer, kan du prøve å slette den og lagre dokumentet. Åpne deretter dokumentet og skriv inn malvariabelen igjen.

Mer informasjon

Video: How to edit a document template in SuperOffice

Docs: Document templates troubleshooting