Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke kan logge inn i SuperOffice Online?

Hva kan jeg gjøre hvis jeg ikke kan logge inn i SuperOffice Online?

Det kan være flere grunner til at du ikke kan logge inn i SuperOffice CRM Online. Det er noen feilsøkingstrinn du kan følge for å finne årsaken til problemet. Det er avhengig av om du kunne logge deg inn før eller om du aldri har logget deg inn i SuperOffice CRM. Følg instruksjonene i seksjonen nedenfor:

• Hvis du aldri har logget deg inn i SuperOffice CRM, klikk her.

• Hvis du har logget inn før, klikk her.

Hvis du aldri har logget deg inn i SuperOffice CRM.

Ta kontakt med SuperOffice-administrator og be om å bekrefte at:

• Da brukeren din ble opprettet, ble brukerplan valgt.

• Kontaktkortet ditt har samme e-postadresse som ditt brukerkort i Innstillinger og vedlikehold.

• Hvis deres  SuperOffice-installasjon bruker SuperID-godkjenning, sjekk din e-post innboks og se om du fikk velkomst-e-posten. Du skal trykke  på aktiveringslenken for å aktivere SuperOffice-brukeren. Hvis du ikke finner e-posten i innboksen, sjekk søppelpost  eller be administratoren din om å sende velkomst-e-posten på nytt. For å gjøre det, må administrator logge inn på Innstillinger og vedlikehold. Klikk på Brukere (1) -knappen, velg brukeren din (2), klikk på Oppgave-knappen (3) og velg Send velkomst-e-post (4).

Hvis du har logget inn før.

1. Først og fremst må du sørge for at du ikke har noen stavefeil og at CapsLock er ikke på, eller  NumLock hvis du brukte tall i passordet ditt.

2. Prøv å logge deg inn i SuperOffice Online ved hjelp av en annen nettleser. Hvis du kan logge deg inn i en annen nettleser, må du slette cookies i nettleseren du vanligvis bruker. Les denne artikkelen for å lære å slette cookies i de fleste populære nettlesere.

3. Noen ganger kan du ikke logge deg inn hvis du har mer enn en e-postadresse på ditt kontaktkort. Prøv å slette e-postadressen som IKKE er en e-post du bruker til å logge deg inn.

4. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du klikke på lenken Glemt passord? i innloggingsside,  Eller spør din kollega som har tilgang til Innstillinger og Vedlikehold for å endre passordet ditt.

Hvis ingen av de punktene hjelper, registrer en sak i vår kundeportal

Mer informasjon

FAQHow to reset the forgotten password for SuperOffice CRM Online?

FAQ: How do I reset a forgotten password in SuperOffice CRM Online when SuperID is used?