SuperOffice-logo

Hvordan kan jeg sette opp min SuperOffice Innboks?

(Åpne i nytt vindu)

Spørsmål

Hvordan kan jeg sette opp min SuperOffice Innboks?

Svar

For å begynne å bruke SuperOffice Innboks og for å få tilgang til sending og arkivering av e-poster direkte fra SuperOffice, må du følge trinnene nedenfor:

1. Bekreft at du har oppfylt forutsetningene

2. Konfigurer SuperOffice til å bruke integrert innboks som e-postklient

3. Konfigurer SuperOffice-innboksen med din e-postservers detaljer

Trinn 1. Bekreft at du har oppfylt forutsetningene

SuperOffice Innboks støtter de fleste IMAP e-postservere. Du bør sørge for at IMAP er aktivert, før du konfigurerer e-postkontoen din. Du kan lese artiklene nedenfor om de mest brukte e-postservere:

Trinn 2. Konfigurer SuperOffice til å bruke integrert innboks som e-postklient

Normalt, når du logger deg inn på SuperOffice for første gang, dukker veiviseren for nedlasting av SuperOffice Web Tools opp automatisk. Der får du velge hvilken e-postklient du foretrekker å bruke. Les denne FAQen for å lære om: Hvordan kan jeg laste ned og installere Web Tools for SuperOffice 8.x? Hvis du har lukket veiviseren for nedlasting av SuperOffice Web Tools uten å velge e-postklient, kan du gjerne gjenta prosessen ved å følge trinnene nedenfor:

1. Klikk på  i toppmenyen og deretter Lokale innstillinger.

2. I dialogboksen, i E-postklient-feltet (1) velg SuperOffice CRM og trykk OK for å lagre innstillinger.

Trinn 3. Konfigurer SuperOffice-innboksen med din e-postservers detaljer

1. Klikk på Innboks-ikonet i navigatørmenyen. Første gang du åpner Innboksen fremkommer skjermbildet for innlogging.

2. Skriv inn e-postadressen og passordet til e-postkontoen du vil bruke.

Hvis du bruker SuperOffice versjon 8.1 eller nyere, vil den forsøke å fylle ut e-postserverens detaljer automatisk etter at du har skrevet inn e-postadresse og passord. I tilfelle dette lykkes ikke eller oppgitt e-postadresse/passord er ikke korrekt, blir du omdirigert til Flere innstillinger-dialogboksen. Der må du manuelt skrive inn eller sjekke konfigurasjonsinformasjon for Innkommende og Utgående servere.

- Hvis du bruker SuperOffice versjon 8.0 eller eldre, må du manuelt fylle ut informasjon for Innkommende og Utgående servere. Se eksempel nedenfor:

For å få e-postene dine importert til SuperOffice, fyll ut følgende:

• E-postserver: din IMAP-servers detaljer *
  • Brukernavn: Din fulle e-postadresse
  • Passord: ditt e-postkontopassord
  • SSL: Avhenger av innstillingene til din e-postleverandør

For å kunne sende ut e-post fra SuperOffice, fyll ut følgende:

• SMTP-servernavn: SMTP-serverens detaljer *
  • Brukernavn: Din fulle e-postadresse
  • Passord: ditt e-postkontopassord
  • SSL: Avhenger av innstillingene for e-postleverandører

* Hvis du må spesifisere port for e-postserveren, gjør dette ved å skrive kolon ":" etter e-postserverens navn, etterfulgt av portnummeret. Eksempel: 'my.mail.server: 80'.

Hvis du vil endre din e-postkonfigurasjon, følg disse trinnene:

1. Klikk på  og velg Alternativer for e-post.

2. Velg E-postkonto-fane og trykk Rediger/slett knappe.

Mer informasjon:

Video: How to sep up the SuperOffice Inbox?

Les følgende FAQ'er som spesifiserer detaljer på de mest brukte e-post-leverandørene:

FAQ: Hvordan kan jeg konfigurere e-postmappenavn i SuperOffice-innboksen?

Andre språk

EN DE SE DK NL

Detaljer

Språk: NO
Versjon: 7.0 (7.0.4003)→
Produkt: CRM Online,Sales & Marketing (CRM client)
Produktområde: Epost

Score

Dårlig  Bra

Tags

1. Application