Hvordan eksporterer jeg data fra SuperOffice CRM?

Når jeg ønsker å eksportere data fra SuperOffice CRM, hvilke alternativer har jeg?

Det er tre måter hvordan du kan eksportere data fra Superoffice CRM:

Eksporter fra en seksjonsfane eller et utvalg til Excel-filen

I SuperOffice CRM under Firmakortet (hoved) og Mini-kortet ser du Seksjonsfanen (1). Seksjonsfanen kan for eksempel inneholde lister over kontakter, prosjektmedlemmer, salg og aktiviteter som er knyttet til den aktuelle posten på hovedkortet. Når Eksporter-knappen (2) er aktivert (se notatet nedenfor for å lære hvordan du gjør det), vil du se den nederst til venstre i Seksjonsfanen. Det gjør det mulig å eksportere dataene fra Seksjonsfanen til en Excel-fil.

Du kan eksportere data til et Excel-ark i Utvalg (1). Bare klikk Oppgave-knappen (2) for å finne alternativet Eksporter til Excel (3).

Merk! Hvis du mangler data i den eksporterte filen, skyldes det at kolonnen med disse dataene ikke ble satt opp i Seksjonsfanen før eksporten. Se på denne FAQen for å lære hvordan du konfigurerer kolonnene i Seksjonsfanen.

Eksporter fra et utvalg til en avgrenset tekstfil

Når du trenger å utføre vanlige forhåndsdefinerte dataeksportjobber, er det en stor hjelp å eksportere data til en fil. Du kan forhåndsdefinere eksportfilformatet i malen og bruke det på nytt. Vennligst sjekk denne artikkelen for å lære hvordan du oppretter en .sxf-mal. Du kan lage så mange maler du vil for firmaer, kontakter, aktiviteter, salg osv.

Følg trinnene nedenfor for å lære hvordan du eksporterer data til en avgrenset tekstfil:

1. Åpne utvalget ditt (1), klikk Oppgave-knappen (2) og velg deretter Eksporter til fil (3).

2. Velg eksportfilen fra nedtrekkslisten og klikk Opprett for å eksportere data.

Eksport alle CRM-data til .bak eller .sdf database-fil

Når du trenger å eksportere alle data fra SuperOffice CRM, kan du gjøre det ved å opprette en database-sikkerhetskopi.

• Hvis du bruker SuperOffice Online, vennligst følg denne FAQen.

• Hvis du bruker SuperOffice Onsite, vennligst følg denne FAQen.

Merk!

1. For å kunne eksportere data til en Excel eller til en tekstfil, må en SuperOffice-bruker ha en rolle med en funksjonell rettighet ¨Kan eksportere utvalg til fil¨. I Innstillinger og vedlikehold klikk Roller, i rollelisten velg rollen din SuperOffice-bruker har (2), klikk fanen Funksjonelle rettigheter (3) og sørg for at funksjonsrettigheten Kan eksportere utvalg til fil (4) er på høyresiden.

2. For å kunne se Eksporter-knappen i Seksjonsfanene, må SuperOffice CRM-bruker ha en preferanse som aktiverer den. Det kan aktiveres i personlige eller systempreferanser. I Innstillinger og vedlikehold klikk Preferanser, i rullegardinlisten velg Functions og i listen med preferanser velg Show Export button in the section tabs, klikk Legg til-knappen og sett opp preferansen for bruker, gruppe eller hele systemet.

Mer informasjon

Forum: Create Export to text from SeachEngine

Forum: How to export in CSV

Blog: Exporting data from SuperOffice as XML using SQL

SuperOffice App Store: DataBridge for SuperOffice

FAQ: Hvorfor får jeg ikke eksportert større mengder av data til Excel?

FAQ: Hvorfor kan jeg ikke eksportere rapportene mine til Excel?

Bug: Request failed with status code 500 when sorting sales selection on stage