Hvordan får vi en oversikt over alle malvariabler for SuperOffice Service og Utsendelse?

Hvordan får jeg en oversikt over alle malvariabler for SuperOffice Service og Markedsføring?

Du kan bruke malvariabler for å sette inn informasjon automatisk fra SuperOffice CRM i meldinger som sendes til  kunder. For å lære om hvordan får du oversikt over alle tilgjengelige malvariabler, følg trinnene nedenfor:

Få en liste over alle tilgjengelige malvariabler du kan bruke i svarmaler i SuperOffice Service

1. Klikk på Kunnskapsbase (1) og Svarmaler (2).

2. Klikk på knappen Ny svarmal (1) i høyre øverste hjørne for å lage en ny svarmal. Vennligst les  denne artikkelen for å lære mer om hvordan du lager svarmaler.

3. For å få en liste over alle malvariabler kan du enten skrive "% PARSER_TREE%" (2) i HTML-tekst (1) -fanen eller klikke på Malvariabler (3) og velge en svarmal i Liste over alle tilgjengelige malvariabler (4) og trykk på OK (5) for å lagre.

4. Når du bruker denne svarmalen i en Service sak, vil den hente ut alle tilgjengelige malvariabler, som kan bli brukt; også verdier, som ville blitt fylt ut i malen, som brukte malvariabelen.

5. For å bruke malvariabler skriv dem i parentes i en svarmal, og neste gang du vil bruke denne svarmalen, informasjonen i malvariabelen vil bli fylt ut med informasjonen fra SuperOffice CRM.

Få en liste over alle tilgjengelige malvariabler du kan bruke i teksten i SuperOffice Markedsføring

1. Åpne en utsendelse som du kan bruke for å teste og klikk på Rediger avsnitt (1) -knappen.

2. Velg kategori Brødtekst (1) og klikk på Malvariabler (2). Ved "Sett inn malvariabel" velg i Liste over alle tilgjengelige malvariabler. Klikk på OK (3) for å lagre.

3. Klikk på Send Test (1) -knappen i venstre hjørne for å sende en testutsendelse til deg selv (2). Skriv inn e-postadresse og klikk OK (3).

4. Sjekk din e-postkonto. Her får du se alle mulige alle mulige malvariabler som du kan bruke i en utsendelse.

5. Neste gang du oppretter en utsendelse, skriv malvariabler i parentes i et avsnittets brødtekst og når du vil sende en utsendelse ut, informasjonen i malvariabelen vil bli fylt ut med informasjonen fra SuperOffice CRM.

Merk! Du kan også bruke en malvariabel, som henter ut dagens dato. Variabel er dannet som følger: %FORMAT_DATE:system(dateTime), "YY4 MM2 DD2"%  Du kan også endre datoutgangen ved å endre malvariabler format. Alternativer finner du her:

YY4 = year, 4 digits
YY2 = year, 2 digits
MM2 = month, 2 digits
MM1 = month, 1 or 2 digits
DD2 = day of month, 2 digits
DD1 = day of month, 1 or 2 digits
MONTH = Name of month. Array of names must be passed as 3rd argument.
WDAY = Name of weekday. Array of names, starting with sunday, as 4th argument.

HH24: Hour of day, 2 digits, 24 hour format
H24: Hour of day, 1 or 2 digits, 24 hour format.
HH12: Hour of day, 2 digits, 12 hour format.
H12: Hour of day, 1 or 2 digits, 12 hour format
MI2: Minutes. 2 digits.
SS2: Seconds. 2 digits.
AMPM: AM/PM indicator, "am" or "pm"

Mer informasjon:

TechDoc: Svarmaler i Service (EN)