SuperOffice-logo

Hur konfigurerar jag SuperOffice inboxen?

(Åpne i nytt vindu)

Spørsmål

Hur konfigurerar jag SuperOffice inboxen?

Svar

För att börja använda SuperOffice Inbox för att läsa, skicka och arkivera e-post direkt från SuperOffice behöver du följa stegen nedan:

Steg 1. Bekräfta att du har uppfyllt förutsättningarna

Steg 2. Konfigurera SuperOffice för att använda integrerad inkorg som e-postklient

Steg 3. Konfigurera SuperOffice Inbox med detaljerna för dina e-postserverar

Steg 1. Bekräfta att du har uppfyllt förutsättningarna

SuperOffice Inbox stöder de flesta IMAP-e-postservrarna. Innan du konfigurerar ditt e-postkonto bör du se till att IMAP är aktiverat. Läs artiklarna om de vanligaste e-postservrarna:

Steg 2. Konfigurera SuperOffice för att använda integrerad inkorg som e-postklient

Normalt första gången du loggar in på SuperOffice visas webbguiden för webbverktygsinstallation där du kan välja vilken e-postklient du föredrar att använda. Läs denna FAQ för att lära dig: Hur kan jag ladda ner och installera Web Tools för SuperOffice 8.x? Om du först stängde guiden Webverktyg utan att välja rätt e-postklient kan du upprepa processen genom att följa stegen nedan:

1. Klicka på  på toppmenyn och från listrutan väljer du Lokala inställningar.

2. I dialogrutan inställningar, välj SuperOffice CRM i fältet E-postklient (1) och klicka sedan på OK (2) för att spara inställningarna.

Steg 3. Konfigurera SuperOffice Inbox med dina e-postserver detaljer

1. Klicka på ikonen Inkorg i navigatörsmenyn. Inloggningsskärmen visas första gången du öppnar din inkorg.

2. Ange ditt email och lösenord för det e-postkonto du vill använda.

- Om du använder SuperOffice version 8.1 eller senare kommer SuperOffice att försöka fylla i din e-postserverinformation automatiskt efter att du har angett ditt e-postadress och lösenord. Om inkorgen inte hittar dessa uppgifter eller om  e-postadressen och lösenordet du skrev in är felaktigt kommer du att dirigeras till "Fler inställningar" dialogrutan. Där måste du manuellt ange eller kontrollera konfigurationsinformationen för inkommande och utgående servrar.

- Om du använder SuperOffice version 8.0 eller äldre måste du manuellt fylla i information för inkommande och utgående servrar. Se exempel nedan:

För att få dina e-postmeddelanden importerade till SuperOffice fyll i:

E-postserver: din IMAP-serverinformation *
Användarnamn: Din fullständiga e-postadress
Lösenord: ditt lösenord för e-postkontot
SSL: Beroende på inställningarna för din e-postleverantör

För att kunna skicka ut e-post från SuperOffice fyll i:

Utgående server namn: din SMTP-server detaljer *
Användarnamn: Din fullständiga e-postadress
Lösenord: ditt lösenord för e-postkontot
SSL: Beroende på inställningarna för din e-postleverantör

* Om du behöver ange porten för din postserver, gör du det här genom att skriva ett kolon ":" efter namnet på e-postservern, följt av portnumret. Till exempel: 'my.mail.server: 80'

Notera! SuperOffice Online importerar automatiskt e-postmeddelanden som skapades under de senaste 60 dagarna. Denna gräns kan ändras genom att skicka en begäran till SuperOffice support.

Om du vill ändra din e-postkonfiguration följer du dessa steg:

1. Klicka på  och välj E-postalternativ.

2. Välj fliken E-postkonto och tryck på Redigera / ta bort-knappen.

Mer information:

Video: How to set up the SuperOffice Inbox in SuperOffice CRM 8

Läs följande vanliga frågor som anger detaljer om de vanligaste e-postleverantörerna:

Andre språk

EN DE NO DK NL

Detaljer

Språk: SE
Versjon: 7.0 (7.0.4003)→
Produkt: CRM Online,Sales & Marketing (CRM client)
Produktområde: Epost

Score

Dårlig  Bra

Tags

1. Application