Introducing a new Customer Center experience Learn more

Hur loggar jag in på SuperOffice kundcenter

Hur registerar jag mig och loggar på SuperOffice kundcenter?

Om du har din e-postadress registrerad i vår SuperOffice databas så har du redan ett konto till på http://cs.superoffice.se

Om du har ett användarnamn och lösenord:

För att logga in behöver du använda kundcentrets inloggning. Använd din e-postadress och det lösenord du valde.
Obs, detta är inte samma användarkonto som du loggar in med i SuperOffice och det innebär också att ditt lösenord här är inte identiskt med det lösenord du loggar in till CRM Online med.

Om du har ett användarnamn, men glömt ditt lösenord till http://cs.superoffice.se:

Klicka på glömt lösenord, ditt användarnamn är din e-postadress.

Om du inte har ett användarnamn och lösenord:

Klicka på registrera dig och fyll i informationen. Ange din e-postadress till ditt företag, lösenord, företagsnamn och serienummer till SuperOffice.

Välkommen!