Hvordan kan jeg sette opp mitt eget utvalg i Service Dashbord?

Jeg vil se alle teamets utsatte saker i dashbordet. Hvordan gjør jeg det?

For å kunne trekke en datarapport fra SuperOffice Service i ditt Dashbord, anbefaler vi å følge trinnene nedenfor:

Trinn 1. Opprett et nytt utvalg

Trinn 2. Gjør ditt nye utvalg synlig på dashbordet

Trinn 1. Opprett et nytt utvalg

Vennligst følg trinnene nedenfor for å opprette et nytt utvalg i Service:

1. Klikk Saksbehandling (1) og Finn saker (2).

2. I dette eksemplet ønsker vi å vise et utvalg som består av utsatte saker, som tilhører en av brukerens teammedlemmer. Du kan bruke Avansert visning (1) som gir mer fleksibilitet til å lage et utvalg. Angi så relevante kriterier (2), (3) og klikk Lagre som utvalg (4).

3. Fyll ut fanen Generell informasjon med dine foretrukne verdier, da de vil hjelpe deg å finne dette utvalget senere.

4. I Profil-fanen (1) kan du fjerne, legge til, endre størrelse på kolonnene og anvende forskjellige funksjoner. Når du er ferdig, klikk OK (2) for å lagre innstillingene. Les denne artikkelen for å lære mer om hvordan du kan håndtere kolonner.

Trinn 2. Gjør ditt utvalg synlig på dashbordet

Vennligst følg trinnene nedenfor for å konfigurere utvalget til Service-dashbordet:

1. Klikk   og velg deretter Systemdesign og Nettleserfaner fra rullegardinmenyen.

2. Klikk på Ny nettleserfaner ved siden av mappen som heter Startside.

3. Fyll ut Navn-felt (1), velg alternativet Bruk utvalg (2) og velg det utvalget du opprettet i forrige trinn (2). Klikk OK (3) for å lagre det.

4. Klikk pilen i flis (1) og i en liste av utvalg du vil finne ditt nyopprettede utvalget, klikk på det (2) og resultatene skal vises i flisen.

Mer informasjon:

Video: How to create a customized chart on your SuperOffice Service home page

Artikkel: Kategorier