Hvordan kan jeg lage og bruke e-postmaler i SuperOffice CRM?

Hva er måten å lage en e-postmal i SuperOffice CRM og bruke den når jeg sender e-post?

I SuperOffice CRM kan du enkelt lage dine egne personaliserte e-postmaler og bruke dem til å sende e-post til kundene dine. Følg trinnene nedenfor for å gjøre det:

Trinn 1. Lag en e-postmal i SuperOffice CRM

Trinn 2. Bruk din e-postmal

Trinn 1. Lag en e-postmal i SuperOffice CRM

Vennligst følg trinnene nedenfor:

1. Logg på Innstillinger og vedlikehold i SuperOffice CRM.

2. Klikk Lister-knappen (1) i Navigator-panelet, velg deretter Email template (2) fra rullegardinlisten og klikk + Legg til (3).

3. Fyll ut navnet til malen din (1), velg maltype (2), velg Opprett en ny e-postmal (3), hvis du vil lage en mal fra bunnen av, og klikk Lagre (4).

Merk! Du har også muligheter til å laste opp .htm /.html-maler fra datamaskinen din eller kopiere en eksisterende e-postmal fra SuperOffice.

4. Klikk på Rediger for å åpne e-posttekstredigereren.

5. Fyll ut e-postmalen din med teksten. Du kan klikke på   knappen (1) for å åpne tekstredigeringsmenyen. I e-postmalene dine kan du bruke variabler, som automatisk vil fylle ut informasjon fra SuperOffice CRM, klikk   knappen (2) for å få en liste over alle tilgjengelige variabler. Når du er ferdig, klikk Lagre-knappen (3) for å fullføre.

6. Fyll ut Emne-linjen (1) i malen. Du kan bruke malvariabler på emnelinjen, men legg merke til at alternativet Vis e-postdialog (3) må velges for at de skal fungere.

Legg deretter til en hake ved siden av Bruk signatur i ny e-post (2) hvis du vil at malene skal inneholde din personlige signatur. Vær oppmerksom på at malen bruker e-postsignaturen din, som er definert i SuperOffice CRM.

Legg til en hake ved siden av Vis e-post-dialog (3) hvis du vil kunne forhåndsvelge en ny e-postinformasjon.

Velg deretter Retning (4) for hvordan denne e-postmalen skal brukes: som en utgående mal eller som en mal for å arkivere innkommende e-postmeldinger.

Velg deretter Hensikt (5) av e-posten. Hensikt-felt viser alle intensjonene som du har definert i Follow-up – Intention liste.

Velg hvor dokumentmalen skal lagres (6).

Fyll ut Vår referanse-felt (7) hvis du vil bruke et sekvensnummer for e-postmalen som brukes, og klikk Lagre (8) for å fullføre.

Trinn 2. Bruk dine e-postmaler

Det er tre måter hvordan du kan bruke e-postmalene dine på:

Når en ny dokumentdialog er i bruk

Alle SuperOffice-brukere kan bruke e-postmaler ved å følge trinnene nedenfor:

1. Klikk på +Ny (1) knappen øverst på skjermen, og klikk deretter på Dokument (2).

2. Velg deretter e-postmalen (1) fra nedtrekkslisten og klikk på Opprett-knappen (2).

Når SuperOffice innboks er i bruk

Hvis du bruker SuperOffice Inbox til å administrere e-postene dine, kan du bruke e-postmaler ved å følge trinnene nedenfor:

1. Klikk på pilen (1) ved siden av den nye e-postknappen. Velg din e-postmal (2) fra listen over alle tilgjengelige e-postmaler.

2. Hvis du aktiverte alternativet Vis e-postdialog når du oppretter en mal, vises en ny e-postdialog før teksten fylles inn i en ny e-post. I dialogboksen kan du endre en mal (1),  forhåndsvelge firma (2) og kontakt (3), endre Tittel (4), forhåndsvelge Salg (5) og Prosjekt (6), og velge Språk (7) i malteksten. Klikk på Opprett (8) når du er fornøyd med oppsettet.

Når Outlook er i bruk

Hvis du bruker Outlook til å administrere e-postene dine, kan du bruke e-postmaler ved å følge trinnene nedenfor:

Merk! Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av SuperOffice Web Tools eller minst versjonen 11.6.

1. Klikk på knappen SuperOffice Message i Outlook-båndet.

2.  Velg malen din fra rullegardinlisten.

3. Hvis du aktiverte alternativet Vis e-postdialog når du oppretter en mal, vises en ny e-postdialog før teksten fylles inn i en ny e-post. I dialogboksen kan du endre en mal (1),  forhåndsvelge firma (2) og kontakt (3), endre e-postemne (4), forhåndsvelge Salg (5) og Prosjekt (6), og velge Språk (7) i malteksten. Klikk på Opprett (8) når du er fornøyd med oppsettet.

Følg denne FAQen, hvis du bruker SuperOffice Onsite 8.5 R13 eller en nyere versjon.

More information

Bug: Somail template variable {head] does not get parsed in e-mail subject line