Hvordan fjerner jeg en bruker fra SuperOffice CRM?

Min kollega har sluttet. Hva er den beste måten å fjerne SuperOffice-brukeren fra CRM?

Det er to måter å fjerne brukeren fra SuperOffice CRM:

1. Ta bort retten å logge inn.

2. Slett brukeren.

Ta bort retten å logge inn

Følg trinnene nedenfor:

1. Logg deg inn på SuperOffice CRM og gå til  Innstillinger og vedlikehold.

2. Velg brukeren du vil fjerne i Associates-listen.

3. Da vises brukerens detaljer på høyre side av skjermen. Nederst på skjermen ser du en knapp, som avgjør om en bruker kan logge inn eller ikke. Slå den av og lagre denne endringen.

4. Brukeren kan ikke logge inn nå, men all informasjon som er opprettet av denne brukeren i SuperOffice CRM, er fremdeles eid av brukeren og har en henvisning til denne brukeren.

Slett brukeren

1. Logg deg inn på SuperOffice CRM og gå til Innstillinger og vedlikehold.

2. Velg brukeren du vil fjerne i Associates-listen og trykk på Slett-knappen.

3. Bekreft det ved å klikke på OK.

4. Nå kan ikke brukeren logge inn.  All informasjon som er opprettet av denne brukeren i SuperOffice CRM er eid av ingen og har ingen henvisning til denne eller noen annen bruker.