Hvordan endrer jeg format på adressefelt i firmakortbildet i SuperOffice CRM?

Når jeg oppretter et nytt firma, kan jeg fylle ut besøks- og postadressen til firmaet.  De fleste firmaene, som jeg oppretter, har bare en adresse. Hvordan endrer jeg formatet på adressefeltet i det nye firmakortbildet?

Formatet som adressefelt vises i SuperOffice CRM er avhengig av landet som er valgt mens du oppretter et nytt firma. Som standard vises adressefeltene i samsvar med deres firmas registrerte land.

Følg trinnene nedenfor for å endre adresseformatet:

1. Åpne  Innstillinger og Vedlikehold.

2. Klikk på Lister , velg General - Country og dobbeltklikk på landet du vil endre adresseformat til.

3. I feltet Visual address format  kan du velge et spesifikt format for adressefeltene som skal vises i et nytt firmakortbilde når landet er valgt.

4. Det er 16 forskjellige alternativer for adresseformat. Se eksempler nedenfor:

Mer informasjon

Forum: Online - new address format possible?

FAQ: What to do if SuperOffice does not fill in city field automatically when I enter Zip Code?

Tech article: International addresses