Hur ändrar jag ett glömt lösenord i SuperOffice CRM Online?

Instruktionerna för hur du ändrar ett glömt lösenord beror på identitetsleverantören (ID) som stry lösenordet:

• Om du använder SuperOffice som tjänst för autentisering, klicka här.

• Om du använder Microsoft som tjänst för autentisering, klicka här.

• Om du använder Google som tjänst för autentisering, klicka här.

Notera! Om du inte vet vilken tjänst för autentisering ni använder, kontakta din IT-ansvarige.

SuperOffice som tjänst för autentisering.

När SuperOffice ansvarar för lösenord, finns det två sätt att ändra det på:

• Ändra lösenordet själv:

1. Klicka på Glömt ditt lösenord? länken på inloggningsskärmen.

2. Du kommer att omdirigeras till https://id.superoffice.com/forgot-password där du behöver fylla i din e-postadress och klicka på Skicka e-post-knappen för att få ett e-post för återställning av lösenord. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att återställa ditt lösenord.

• Be din SuperOffice systemadministratör att ändra lösenordet för dig i SuperOffice Inställningar och underhåll

1. Administratören måste välja användare i Navigator-menyn till vänster och hitta ditt användarkonto på fliken Medarbetare.

2. Välj ditt användarkonto och klicka på knappen Uppgift längst ner på skärmen och välj sedan alternativet Skicka återställ lösenord via e-post. Följ instruktionerna i e-postmeddelandet för att återställa ditt lösenord.

Microsoft som tjänst för autentisering

När Microsoft ansvarar för ditt lösenord måste det återställas via Microsofts återställningstjänst. Den här artikeln förklarar hur du återställer lösenordet i MS Office 365.

Google som tjänst för autentisering

När Google ansvarar för ditt lösenord måste det återställas via Googles återställningstjänst. Den här artikeln förklarar hur du återställer ditt lösenord i G Suit.

Mer information

TechDoc: Introduction to SuperOffice identity management

TechDoc: SuperID

TechDoc: Microsoft 365 and Google Workspace document integration in SuperOffice CRM